Toerclub Mierlo-Hout fietst: Stramproytocht

Gepubliceerd op: 9 juli 2019 11:10

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Mierlo-Hout: Zondag 14 juli gaat Tourclub Mierlo- Hout de Stramproytocht rijden onder begeleiding van de twee Fransen en controle van onze aanwezige wegkapitein.

Frans Duijmelinck heeft de tocht voorgereden en heeft tijdens de clubrit als tweede man in het peloton de leiding. Hij bepaalt het koersverloop, de richting en het wisselen van de kopmannen. Frans is een echte wielerfanaat,een kilometer vreter, een renner in hart en nieren.

Frans van Dorst verzorgt bij de start voor een bakje koffie en kruidkoek en rijdt tijdens de rit de volgauto met materiaal aanhanger achter het peloton.

De Stramproytocht gaat vanuit Mierlo-Hout, naar het zuiden georiënteerd via Asten, Nederweert-Eind, Ell, Hunsel naar Stramproy. Na een korte koffiepauze in Restaurant De Luifel  staat de teller op 58 kilometer. De tweede helft van de tocht, ook 58 km, wordt vervolgt via Altweerterheide, sluis 16, Dudel- Dorplein, Maarheeze, Someren naar Mierlo-Hout.

De start zal om 08:00 uur plaatsvinden bij jeugdboerderij “De Houtduif” aan de Koeveldsestraat in Mierlo- Hout.

Voor clubinformatie kunnen wij u verwijzen naar onze website www.tourclub-mierlohout.nl. Of neem een kijkje op onze Facebook pagina.

Indien je als gastrijder twijfelt of je de afstand wel aan kunt of twijfelt over het te presteren niveau, we hebben een volgauto met aanhanger om deelnemers die het toch te zwaar vinden te ondersteunen. Een tourclub is geen raceclub of wedstrijdteam. Het gaat om het genieten op de fiets in de buitenlucht in een gezellig gezelschap.

Hopende op een goede opkomst, tot zondag.


Dit nieuwsbericht is 242 keer bekeken

X
X