Sprankelende kerstmark in Winkelcentrum Brouwhorst

Gepubliceerd op: 12 december 2018 12:30
Gewijzigd op: 12 december 2018 15:13

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Voorpagina

Brouwhuis: Winkelcentrum Brouwhorst biedt dit jaar het winkelend publiek een sprankelende kerstmarkt met allerlei leuke attracties voor zowel jong als oud.  Meerdere winkels zijn open en hebben een kerstkraam met leuke aanbiedingen tijdens de markt die van 16.00 tot 20.00 uur zal duren. 

Er zal een straat goochelaar zijn die het publiek met persoonlijke aandacht in een bijzondere sfeer van het begin tot het eind zal betrekken bij zijn betoverende act.  Ballonfiguren maken voor onze jongste klantjes is daar een onderdeel van. Eenieder zal ook kunnen genieten van de prachtige houtfiguren die door de kunstenaar met zijn kettingzaag te voorschijn worden getoverd.  De vuurspuwende winternar zal het winkelend publiek verwarmen met zijn verhitte optreden. De poelier zal iedereen verrassen met zijn kalkoen en zo is er op allerlei plaatsen van het plein iets te doen. Daar tussendoor zal ook Rudolf het rendier er bij zijn.

Ook aan de inwendige mens is gedacht en wel met warme glühwein. Voor diegene die dat niet zo lekker vinden, is er warme chocolademelk. Tijdens de minder warmere periode van het jaar zullen een kopje warme snert, warme worst of warme stroopwafels zeker smaken.

Wij nodigen daarom iedereen graag uit om met ons een gezellige middag/avond te hebben. We zien u graag zaterdag 15 december in ons mooi verlichte winkelcentrum.


Dit nieuwsbericht is 87 keer bekeken

X
X