Parkbloazers bij Stichting Draaiorgels Helmond

Gepubliceerd op: 12 december 2018 11:00
Gewijzigd op: 12 december 2018 15:06

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Binnenstad: Zondag 16 December, 3e advent,  zal van 14.00 tot 16.00 uur concert worden verzorgd door de Parkbloazers bij de Stichting Draaiorgels Helmond in de Gaviolizaal 

De Parkblaozers brengen entertainment dat niet alleen het samen muziek maken bevordert, maar ook het publiek aanspreekt. De Parkblaozers treden dan ook geregeld op in binnen- en buitenland. Muziekgezelschap de Parkblaozers uit Nuenen is opgericht in 1982 en zijn muzikanten met ambitie. Het is een gemotiveerde groep muziekbeoefenaars die een aantal jaren geleden een nieuwe weg zijn ingeslagen op het gebied van muziek en muziek maken. Het resultaat is een gevarieerd en verrassend repertoire, uitdagend en aantrekkelijk voor zowel uitvoerenden als toehoorders. De huidige sterkte van het orkest bestaat uit 30 personen. Daar het concert plaats vindt in de Kersttijd laten we ons verrassen of er ook nog enkele kerstliederen ten gehore worden gebracht.

Donatie voor het goede doel

Op deze zondag ondersteunen wij de 55 Jarige Carnavalsvereniging de Rampetampers, die in het kader van hun jubileum, op deze dag een benefiet zittingsmiddag houden in de Fonkel waarbij de opbrengst van de entree gaat naar het Goede doel: “Energy4All”. voor meer informatie www.rampertampers.nl.

Normaal vragen wij een donatie in de donatiepijp te stoppen, deze middag zal het mansbakje door de zaal gaan en de opbrengst hiervan zal door tussenkomst van de Rampetampers worden gedoneerd aan Energy4all. 

Komt u niet naar het concert maar heeft u wel zin om een middag te lachen? Dan zijn er nog kaarten verkrijgbaar via de webshop op www.rampetampers.nl, bij de receptie van de Fonkel en bij Primera de Luifel in de Bus. Natuurlijk ook nog tijdens de middag aan de zaal.

De Gaviolizaal is te vinden in de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond.


Dit nieuwsbericht is 198 keer bekeken

X
X