Zorgboog en Zorgboogextra slaan handen ineen

Gepubliceerd op: 20 december 2019 15:01
Gewijzigd op: 18 december 2019 15:05

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: De Zorgboog en Zorgboogextra organiseren in januari 2020 de Gezondheidsweken. Een maand lang kunnen leden, medewerkers en vrijwilligers van beide organisaties gratis interessante lezingen en leuke workshops bijwonen rond gezondheid en vitaliteit. Een supermarktsafari, lezingen over gelukkiger ouder worden en de kracht van positief denken, een workshop gezonde snacks en een voorstelling van Tommie Niessen vormen een greep uit het aanbod.

Ledenorganisatie Zorgboogextra wil haar leden informeren, stimuleren en motiveren tot een gezonde, actieve en plezierige levensstijl. Zorgorganisatie de Zorgboog streeft naar vitale en gezonde medewerkers en vrijwilligers. Een samenwerking was dan ook gauw gevonden, aldus Monique Gubbels-van Oosterhout, manager van Zorgboogextra. "Door de handen ineen te slaan kunnen we iets extra's organiseren: een hele maand lang positieve aandacht voor gezondheid en vitaliteit! Zo proberen we de Peelregio, en daarmee ook onze medewerkers en vrijwilligers, een klein beetje gezonder te maken."

Ruim 20.000 huishoudens in Helmond en de Peelregio zijn lid van Zorgboogextra, onder hen ook alle medewerkers en vrijwilligers van de Zorgboog. In de maand januari kunnen zij gratis deelnemen aan een scala aan workshops, lezingen en activiteiten verspreid over de regio. Een goede start van het nieuwe jaar en een kans om direct met je goede voornemens aan de slag te gaan! Op www.zorgboogextra.nl/gezondheidsweken staat het volledige programma en kunnen leden zich aanmelden.


Dit nieuwsbericht is 1140 keer bekeken

X
X