Zondagse Soep in Speelhuis

Gepubliceerd op: 4 september 2020 9:31
Gewijzigd op: 2 september 2020 16:36

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Op zondag 13 september vindt de vierde editie plaats van de Helmondse talkshow Zondagse Soep. De zaal opent om 10.30 uur en de show begint om 11.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen wordt de show deze keer niet gehouden in de Cacaofabriek, maar in de grote zaal van Het Speelhuis. Zondagse Soep wordt gepresenteerd door Arnold Otten en de toegang is gratis. De gasten aan tafel zijn Marjan van Loon, Lonne Gosling en Martijn Castelijns.

Bij Zondagse Soep komt Marjan van Loon terug in haar geboortestad. De Helmondse is sinds 2016 president-directeur van Shell Nederland. Van Loon wordt gezien als een van de invloedrijkste Nederlanders. In 2017 werd ze gekozen tot meest invloedrijke vrouw in het bedrijfsleven.

Voor Lonne Gosling is het podium van het Speelhuis bekend terrein. In januari bracht de oud-leerlinge van het Jan van Brabantcollege daar haar eerste soloprogramma ten tonele. De in Stiphout opgegroeide cabaretière  speelt haar voorstelling ‘Misschien moet ik zelf huilen’ vanwege corona op dit moment op verzoek ook in je tuin.

Laatste gast is chirurg-intensivist Martijn Castelijns van het Elkerliek ziekenhuis. Met hem wordt gesproken over de belasting in de Helmondse ic tijdens de coronacrisis, de geleerde lessen en de toekomstige ontwikkelingen omtrent de bestrijding van het virus.

Vaste onderwerpen zijn ook tijdens deze Zondagse Soep de gesproken column van Wouter de Vree en de muziek van huisband Le Jazz.

In verband met de coronamaatregelen is er slechts een beperkt aantal plaatsen in Het Speelhuis beschikbaar. Alleen de eerste honderd bezoekers kunnen naar binnen. De zaal is open vanaf 10.30 uur. De toegang is gratis en na afloop is er, uiteraard, Zondagse Soep. Ook gratis!

Marjan van Loon. F Zondagse Soep


Dit nieuwsbericht is 655 keer bekeken

X
X