Zomervakantie: tijd voor ontspanning!

Gepubliceerd op: 5 juli 2019 9:36

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Het is bijna zover: binnenkort staat de zomervakantie weer voor de deur. Nog even de laatste zaken afhandelen en dan kunt u goed voorbereid vakantie vieren. U heeft het verdiend! Wat u ook gaat doen, waar u ook heen gaat, bij Adventure Store start de vakantiepret al tijdens de voorbereiding. Bij ons komt u in de stemming en kunt u terecht voor de juiste vakantie spullen met een goed en eerlijk advies. Zo gaat u goed op weg naar de heerlijke zomervakantie! 

OUTDOOR

De recreatieve vakantie wandelaar en de fanatieke vierdaagse lopers komen helemaal op niveau met de collectie (berg) wandelschoenen, accessoires en outdoor kleding van Adventure Store. Ook voor de bagage die in de rugzak mee gaat en gadgets zoals een nieuw mes of de nieuwste lichtgewicht verrekijker. Wij hebben ook alles voor de mensen die lichtgewicht reizen zoals op de fiets, motor, auto of vliegreizen.  Nu op alle zomer outdoorkleding, bad & beach kleding en slippers & sandalen is de Summersale begonnen! Op elk 2e artikel hebben we maar liefs 25% korting.

KAMPEREN

Voor zowel de festivalgangers als voor de mensen die er met de tent of luxe caravan op uit trekken, voor camping artikelen kunt u bij Adventure Store terecht. Uiteraard voor tenten, maar ook voor alles wat er verder bij komt kijken zoals haringen, tarpen, grondzeilen en toiletvloeistoffen. Een grote slaapafdeling met slaapzakken, luchtbedden en matten voor een goede nachtrust, comfortabele lichtgewicht meubelen om te relaxen, alle zaken om te kunnen eten & drinken, verlichting, koelboxen en nog veel meer! Ook op de campingafdeling heel veel voordeel met de vele zeer scherpe prijspakkers.

BAD&BEACH

Uiteraard is er bij Adventure Store een gigantische collectie bad & beach kleding, slippers en sandalen uitgestald op circa 400m2 ruimte, waarbij dit met recht de grootste bad & beach winkel van de Peelregio genoemd mag worden. De hele familie slaagt in één keer, voor zowel de zwemkleding als de casual korte broek, T-shirt of strandjurkje, badslippers, waterschoentjes, slippers of sandalen, bij Adventure Store hebben ze het allemaal. Op alle Outdoor zomerkleding en de bad & beach kleding, slippers en sandalen is er een fantastische zomeruitverkoop actie met stapelkortingen tot maar liefs 50 % op de nieuwe collecties. Dus, sla je slag en kom snel naar de winkel!

RECREATIE

Naast de enorme collectie zwembaden, bubbelbaden en boten, hangmatten en tarpen gaat de aandacht uit naar de barbecue afdeling. Op zo’n 200m2 staan er complete collectie bbq’s van o.a. Boretti, Campingaz, Cobb en Weber, met zowel veel keuze in bbq’s op gas, stroom en natuurlijk houtskool. Uiteraard ook voor alle denkbare accessoires en de brandstof als houtskool, briketten en gastanks en vullingen kunt u bij ons terecht. Naast de verschillende aanbiedingen met Campingaz, Cobb en Boretti hebben we op de hele collectie Weber barbecues een korting van 20%,  uitgekeerd in weber accessoires.

ELKE ZONDAG T/M 28 JULI OPEN van 12.00 - 17.00 uur


Dit nieuwsbericht is 205 keer bekeken

X
X