Zinderende tweede KeieKletsavond

Gepubliceerd op: 18 januari 2018 9:00
Gewijzigd op: 1 februari 2018 9:51

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: In een overvolle zaal vond op zaterdag 14 januari de tweede avond van het Keiebijters Kletstoernooi plaats. Na een muzikale opwarmer van Hofkapel De Klinkers, werd de avond afgetrapt door de winnende carnavalskraker van De Knallers. Zij trakteerden het enthousiaste publiek daarbij op hun eigen clip.

ZEMAC opende met een ode aan het publiek en die was niet aan dovemans oren gericht. Ook hun schlagermedley kon rekenen op veel bijval uit de zaal.

Zichtbaar gespannen mocht daarna Harold Hertogs als eerste de ton betreden als coach Ray Integratie. Hij stond voor een grote klus, want de hele zaal moest aan een baan geholpen worden. Met aparte motivatietechnieken als frikandellen en consumptiebonnen hield hij het publiek bij de les. Toch liet hij zien dat er voor iedere werkloze hoop is, zelfs voor Prins Briek XLV.

Vervolgens was het de beurt aan Boy Jansen. Zijn culinaire creatie Herman den Blijker liet de zaal watertanden. De tien tips voor een geslaagde barbecue uit zijn eigen bestseller zullen vooral de heren in de zaal niet snel vergeten.

De heren van Striepke Veur zetten vervolgens de zaal op hun kop met hun muzikale spitsvondigheden en eeuwige twisten. Na de succesvolle samenwerking van vorig jaar, sloegen de heren nu opnieuw de handen ineen met Hofkapel De Klinkers om een muzikale ode te brengen aan onze voetbalvrouwen tot groot enthousiasme van het publiek.

Ballondo ofwel Marco Verschuren kwam de feestvreugde verder verhogen met zijn ballonnen-act. Het publiek was vooral geboeid bij zijn spectaculaire slotact die werd ingezet na zijn interactieve verslag van zijn belevenissen met zijn vrouw Trui.

Afsluiter van de avond was debutant Rob Bouwman als Robke de taxichauffeur. Zijn carrière als chauffeur startte misschien wat dubieus, maar met zijn Trabant 100 EDNT EVW E2KP nam hij het publiek mee op een lachwekkende reis naar het zonnige zuiden. Robke vertelde smakelijk over zijn avonturen met de familie Klokgieters en kreeg dan ook de handjes van het publiek op elkaar tijdens dit droomdebuut.

Een zinderende tweede KeieKletsavond die smaakt naar meer!

Dit nieuwsbericht is 687 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.