Zet je in voor KiKa samen met MULO

Gepubliceerd op: 6 december 2018 15:12
Gewijzigd op: 6 december 2018 14:51

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

Helmond-Oost: Het weekend van 14, 15 en 16 december staat bij MULO in het teken van KIKA. Tijdens deze dagen zijn er diverse activiteiten op en rond het sportterrein van MULO met als doel om na afloop een mooie financiële bijdrage te kunnen overhandigen aan KiKa.
Het weekend is niets voor niets omgedoopt tot ‘KiKa weekend’. Vrijdagavond 14 december om 20.00 uur is de aftrap middels het Kerstkienen; een gezellige kienavond met mooie prijzen. Zaterdag gaat de bal rollen; om 17.00 uur vinden er 2 wedstrijden plaats. MULO veteranen nemen het op tegen de buurman: Helmondia veteranen. MULO 2 kruist de degens met ZSV 4. Om 19.00 uur speelt MULO 1 de competitiewedstrijd tegen RKSV Schijndel. Vanaf 20.00 uur vindt er een feestavond plaats. Tijdens deze feestavond wordt de KIKA-veiling gehouden. Er kan geboden worden op o.a. voetbalattributen, overnachtingen, tatoeages, concertkaartjes en vele andere mooie items. Vanaf 13 december zijn de veilingitems al te bekijken op www.mulo.nl.

De Zondag is voor jong en oud; De RUN For KiKa staat dan op de agenda. Om 12.00 uur gaan de allerjongste sportievelingen 1 of 3 km rennen, waarbij ze gesponsord zijn door familie, vrienden of andere belangstellende. Om 14.00 uur nemen de oudere jeugd, volwassenen en overige lopers het stokje over en gaan zij 3 of 5 km hardlopen, waarbij zij uiteraard ook gesponsord zijn. Tijdens deze Run vindt er ook nog een loterij plaats waar aantrekkelijke prijzen mee te winnen zijn.

Voor de eerder genoemde RUN For KiKa kun u zich nog aanmelden tot op de dag zelf via www.mulo.nl MULO hecht veel waarde aan een maatschappelijke bijdrage aan de samenleving, dit KiKa-weekend is daar een belangrijk onderdeel van. Alle activiteiten in dit weekend zijn gratis te bezoeken voor iedereen, het sportpark van MULO is te vinden op Sportpark De Braak.


Dit nieuwsbericht is 338 keer bekeken

X
X