Zanggroep Pabo zet jubilerend lid in het zonnetje

Gepubliceerd op: 16 januari 2020 13:07
Gewijzigd op: 15 januari 2020 13:09

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Tekst: Monique Vreeswijk

Helmond: Naast het feit dat Zanggroep Pabo vijftig jaar bestaat, valt er nog meer te vieren. Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel is Harald Vincent benoemd tot erelid van de jubilerende vereniging.

Erelid word je niet zomaar, ook niet omdat je 25 jaar lid bent. Máár volgens het bestuur heeft Harald deze titel meer dan verdiend. Hij is naast tenor ook bestuurslid en zet zich al 25 jaar enorm in voor de vereniging, waar een groot deel van zijn gezin bij betrokken is. Zo is Harald, samen met andere leden, de stille maar drijvende kracht achter veel verenigingsactiviteiten die het groepsgevoel binnen de club bevorderen. Denk aan de deelname aan het jaarlijkse Dickensfestijn, de organisatie van het jaarlijkse Pabo-kamp, een feestavond en hand- en spandiensten bij alle optredens.

“Harald is naast een groepsmens ook een gevoelsmens”, zegt secretaris Jelmer Vreeswijk. “Dit is de vereniging waar hij zijn vrouw Tineke leerde kennen, vriendschappen sloot voor het leven en waar hij trots op is. En wij zijn trots op Harald. Hij staat altijd klaar en heeft aandacht voor iedereen. Hij is een beetje ‘de big daddy’ van onze vereniging. De ongelooflijke inzet van Harald voor de vereniging is geen vanzelfsprekendheid en dat moet het ook niet worden. Maar het is een reden te meer om uitgebreid stil te staan bij zijn 25-jarig jubileum. En ere wie ere toekomt.” Om deze bijzondere gebeurtenis en zijn erelidmaatschap te onderstrepen, kreeg Harald zijn onderscheiding opgespeld door voorzitter Louis Verberne.

Op 18 en 19 april 2020 pakt Zanggroep Pabo groots uit met een wervelende jubileumshow op de planken van theater Het Speelhuis in Helmond. Meer info op: www.theaterspeelhuis.nl


Dit nieuwsbericht is 551 keer bekeken

X
X