Woonspecialist Brabant: alles voor de perfecte wooninrichting

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 12:49
Gewijzigd op: 13 maart 2020 12:50

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Stel: u wilt uw huis een opknapbeurt geven. Een nieuwe vloer, een gerenoveerde trap en misschien wel een nieuw stel gordijnen, waar gaat u dan naartoe? Naar Woonspecialist Brabant natuurlijk! Luuk Tielemans en Rob Goossens runnen samen de zaak die vorig jaar mei haar deuren opende in Mierlo. Met ruim tien jaar ervaring bent u bij Woonspecialist Brabant aan hét juiste adres als het gaat om een nieuwe vloer, een gerenoveerde trap of raambekleding.

Vloeren, trappen en raamdecoratie

De woonspeciaalzaak biedt een totaalaanbod op het gebied van vloeren, traprenovatie en raamdecoratie tegen scherpe prijzen voor zowel particuliere klanten als zakelijke projecten. “We werken met de beste materialen en merken zoals vloeren van Quick-step, Moduleo en Mflor, raamdecoratie van Zonnelux, Cedeko, Mart Visser en nog veel meer”, aldus Rob.

Kiest u voor een traprenovatie met hout of laat u hem bekleden? En heeft u liever gordijnen, jaloezieen of toch rolgordijnen? Het antwoord op deze vragen vindt u bij Woonspecialist Brabant. Zij voorzien u van een passend advies en zorgen ervoor dat u tevreden de deur uit gaat. Ook binnen het vloerenassortiment zijn er veel uitvoeringen mogelijk. Denk hierbij aan PVC, parket, laminaat, maar ook ondervloeren, plinten en vloerkleden. Heeft u altijd al uw eigen vloer willen ontwerpen? Ook dat kan in de winkel. “Zo kunt u er voor kiezen om een tekening, foto of logo in uw vloer te laten verwerken”, licht Luuk toe.

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak staat hoog in het vaandel in de zaak van Luuk en Rob en zij zijn dan ook van begin tot eind het aanspreekpunt voor de klant: “Wij houden voor het gemak van de klant de lijntjes kort en zijn van begin tot eind betrokken bij het proces: van de afspraak tot aan het daadwerkelijk leveren van het product.”  Doordat de winkel op afspraak open is, weet u zeker dat u alle tijd en aandacht krijgt die u nodig hebt om uw woonwensen te bespreken.

Luuk: “Er zijn natuurlijk verschillende opties mogelijk als het gaat om uw interieur. Wij kijken graag samen met u wat het beste bij uw interieur past en stemmen ons advies daarop af. Zo kunnen wij een fantastisch eindresultaat garanderen.”

Woonspecialist Brabant is open op afspraak wanneer het u uitkomt. Voor meer informatie én mogelijkheden kunt u altijd bellen naar 040-2094056 of kijk eens op www.woonspecialistbrabant.nl/


Dit nieuwsbericht is 127 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X