Woonmaandactie bij Deelen Stoffen & Gordijnen

Gepubliceerd op: 10 maart 2020 11:19
Gewijzigd op: 5 maart 2020 11:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Helmond: Welke kleuren gebruik ik en welke stijl wil ik creëren? Wat hang ik voor de ramen: stof of systeem, kleurrijk of rustig, trendy of basic? Een ding is zeker: raambekleding is de sfeermaker in huis! Deelen Stoffen & Gordijnen heeft hierin het grootste aanbod: duizenden meters gordijnstoffen op voorraad in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten. 

Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen? Of wil je overdag de zon kunnen weren met een van onze trendy systemen zoals een duo-rolgordijn, plissé, lamellen of paneelgordijn? Voor ieder interieur en elk budget is er een uitgebreide keuze. Alles wordt razend snel op maat gemaakt en geleverd.

Ook hebben wij een ruim assortiment vloerbekleding in de showroom te Helmond! U kunt bij ons terecht voor PVC vloeren, vloerbedekking, trapbekleding en click-PVC vakkundig door ons geplaatst. 

Profiteer tijdens onze maart woonmaandactie van 21% korting op de maakkosten van gordijnen, vitrages en inbetween, € 50 korting op elk vierde raamdecoratiesysteem en € 5 korting per vierkante meter op plak PVC! Kijk voor de actievoorwaarden op de website of informeer hierna in de filialen.

Ook voor advies aan huis kunt u ons inschakelen. Wij kunnen alles voor u verzorgen: een advies, meten, maken, hangen of leggen. U hoeft alleen maar van het resultaat te genieten. Een offerte en inmeten is altijd gratis en verplicht u tot niets. In Helmond vindt u ons aan de Houtse Parallelweg 83 en in Weert aan de Maaspoort 58.

www.deelenstoffen.nl


Dit nieuwsbericht is 232 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X