Woonmaand Actie bij Deelen Stoffen & Gordijnen

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020 12:15
Gewijzigd op: 1 oktober 2020 9:33

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Welke kleuren gebruik ik en welke stijl wil ik creëren? Wat hang ik voor de ramen, stof of systeem, kleurrijk of rustig, trendy of basic? Eén ding is zeker: raambekleding is de sfeermaker in huis!  

Deelen Stoffen & Gordijnen heeft het grootste aanbod: duizenden meters gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen? Overdag de zon kunnen weren met een van onze trendy systemen zoals een duo-rolgordijn, plissé, lamellen of paneelgordijn? Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en razend snel op maat gemaakt en geleverd.

Ruim assortiment vloerbekleding in de showroom te Helmond! U kunt bij ons terecht voor PVC vloeren, vloerbedekking, trapbekleding en CLICK-PVC vakkundig door ons geplaatst. Profiteer van onze oktober woonmaand actie: 21% korting op de maakkosten gordijnen, vitrages en inbetweens, elk vierde raamdecoratiesysteem € 50 korting en € 5 korting per m2 Plak PVC! Kijk voor de actievoorwaarden op de website of informeer hierna in de filialen.

Ook voor advies aan huis kunt u ons inschakelen. Wij kunnen alles voor u verzorgen; advies, meten, maken, hangen of leggen. U hoeft alleen maar van het resultaat te genieten. Een offerte en inmeten is altijd gratis en verplicht u tot niets. In Helmond vindt u ons aan de Houtse Parallelweg 83, in Weert aan de Maaspoort 58.

www.deelenstoffen.nl

F | Deelen Stoffen


Dit nieuwsbericht is 255 keer bekeken

X
X