Winnaars Decemberactie Winkelcentrum Brandevoort

Gepubliceerd op: 2 januari 2020 13:08
Gewijzigd op: 2 januari 2020 10:29

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: December is een feestelijke maand. Gezellig samen zijn, lekker eten, elkaar verrassen met een cadeau en allerlei leuke activiteiten. Ook in winkelcentrum Brandevoort is december een speciale maand. De gevels en bomen zijn versierd met duizenden kerstlampjes. Op 15 december werd het centrum voor een dag omgetoverd in de sfeer van Dickens. En de winkeliers organiseren voor het achtste jaar de decemberactie, waarmee het winkelend publiek mooie prijzen kan winnen.

De gehele maand december is door het winkelend publiek volop kassabonnen gespaard. Aan de actie doen altijd veel mensen mee, want er zijn fantastische prijzen te winnen zoals een reischeque ter waarde van € 500, een flatscreen tv en een spelcomputer. De winkeliers hebben het geweten. Nog nooit zijn er zoveel enveloppen met kassabonnen ingeleverd. Uit de stapel van enveloppen zijn diverse gelukkigen getrokken. Zij werden op 27 december uitgenodigd voor de prijsuitreiking bij Villa Vesper. Het was een gezellige bijeenkomst met alleen maar blije gezichten.

Met de feestelijke bijeenkomst van de decemberactie sluit de Winkeliersvereniging Brandevoort het jaar af. Maar zoals het winkelend publiek gewend is, staan er voor volgend jaar weer diverse bonnetjesacties op de agenda, de Moederdagactie, de bonnetjes sparen in april en uiteraard de decemberactie. Dus kans genoeg om mooie prijzen te winnen bij Winkelcentrum Brandevoort.

De prijzen werden uitgereikt aan:

Mevr. Van de Broek (kadomand)
Mevr. K. Krabbendam (kadomand)
Mevr. Y. Borg (kadomand)
Nicole Crooijmans (kadomand)
Marielle Smits (kadomand)
Jolanda Dieker (kadomand)
Fam. De Vries (Playstation)
Nicole van Dijk (Flat-screen TV)
Arieke ter Hart (Reischeque t.w.v. € 500,-)


Dit nieuwsbericht is 248 keer bekeken

X
X