Win kaartjes voor New Years Eve The Party

Gepubliceerd op: 6 december 2019 12:50
Gewijzigd op: 5 december 2019 13:55

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: In navolging van het overweldigende succes van vorig jaar organiseert De Cacaofabriek ook dit jaar weer een spetterende, grootse en geweldige afsluiter van het jaar New Years Eve: The Party, het ultieme disco oud en nieuw feest. Het nieuwjaarsfeest zal dit jaar in diverse ruimten in De Cacaofabriek plaatsvinden. Met extra's zoals twee verlichte dansvloeren, de beste Dj’s, Live Band en Silent Disco zorgen voor een onvergetelijk oud en nieuw feest! 

Tickets

De online tickets zijn nu verkrijgbaar en de verkoop loopt harder dan ooit! Wees er dus snel bij want dit wil je niet missen! 

NYE The Party vijfde editie;

Van 21.00 tot 04.00 uur onbeperkt bier, fris, wijn, mixdranken inclusief champagne, oliebollen en primeur dit jaar een uitgebreide foodcorner. Tickets kosten € 60,-

Dit jaar zullen diverse Dj’s  zorgen voor heerlijke herkenbare en knallende disco hits. De avond wordt helemaal compleet met de spetterende live band Online. De popzaal en de foyer krijgen ieder een dansvloer. In de popzaal deejay en band. In de foyer deejay en Silent- Disco. Ook is hier de foodcorner en de fotobooth. Om 24.00 uur is er een knallend vuurwerk.

Zorg dat je erbij bent bij deze vijfde editie van NYE The Party.

Bestel uw tickets online via de website van De Cacaofabriek: www.cacaofabriek.nl of aan de receptie van De Cacaofabriek. Volg De Cacaofabriek ook op facebook en zet jezelf aanwezig bij het evenement.

Win: twee kaartjes

Wil jij twee kaartjes winnen voor deze te gekke avond? Dat kan! Beantwoordt de prijsvraag goed en wie weet ga jij knallend het nieuwe jaar uit.

De prijsvraag: voor de hoeveelste keer vindt dit jaar New Years Eve The Party plaats?

Weet jij het goede antwoord? Mail dan je naam én het juiste antwoord naar redactie@deloop.eu vóór maandag 16 december. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.


Dit nieuwsbericht is 324 keer bekeken

X
X