Wijksportdag Brandevoort

Gepubliceerd op: 15 april 2019 11:24
Gewijzigd op: 15 april 2019 11:26

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Op Hemelvaartsdag organiseert SSBB (Stichting Sporten en Bewegen in Brandevoort) weer de Wijksportdag. Een sportief, maar vooral gezellig evenement. Op het programma staan onder andere sporten als voetbal, beachvolleybal, bootcamp, een stormbaan en een estafette. Sportieve activiteiten voor alle leeftijden!

De Wijksportdag wordt gehouden op 30 mei 2019 op Sportpark Brandevoort en we beginnen rond 10.00 uur en we sluiten de dag af rond 19.00.

Samen met een team
Vorm samen met je familie, vrienden, straatgenoten, sportteam, collega’s of andere bekenden een team van minimaal 10 tot maximaal 15 personen. Iedereen van jong tot oud kan meedoen aan deze sportieve dag.

We vragen aan de deelnemers een bijdrage in de kosten. Van deze bijdrage worden de spellen gehuurd en krijgt iedereen een lunch én een barbecue aangeboden. Aan de bar in de gezellige kantine zijn natuurlijk diverse drankjes te bestellen.

Meedoen?
Wil je een team inschrijven? Stuur dan een mail naar inschrijvingen@sportparkbrandevoort.nl. Aanmelden kan tot 20 mei 2019.

Lukt het niet om een volledig team bij elkaar te krijgen, maar wil je wel meedoen. Laat het ons dan weten! We kunnen een oproep voor je plaatsen op onze Facebookpagina of twee halve teams samenvoegen. Een mooie gelegenheid om meer wijkbewoners te leren kennen.

Vrijwilligers gezocht
Iets organiseren zonder vrijwilligers gaat natuurlijk niet. Daarom zoeken altijd vrijwilligers om mee te helpen bij het uitzetten en opruimen van de spellen. En om spellen te begeleiden tijdens de wijksportdag. Daarvoor kun je je ook aanmelden via inschrijvingen@sportparkbrandevoort.nl.


Dit nieuwsbericht is 249 keer bekeken

X
X