Wijkmaatjes gevraagd

Gepubliceerd op: 30 januari 2021 10:00
Gewijzigd op: 28 januari 2021 10:15

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND LEV Helmond is op zoek naar maatjes voor mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben. Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand in de wijk blij maken met een bezoekje, praatje, wandeling of spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die goed bij je past! 

Maatjes Helmond-West
Mevrouw (85) zoekt een maatje voor een wandeling, praatje of een kopje koffie/thee drinken. Veel van haar sociale contacten zijn weggevallen, waardoor ze behoefte heeft aan een rustig persoon die het leuk vindt om haar regelmatig gezelschap te houden.

Meneer (73) zoekt een maatje die regelmatig leuke dingen met hem gaat doen. Meneer zit in een elektrische rolstoel en wil graag samen met iemand erop uit, zodat hij zijn gedachten kan verzetten. Meneer heeft veel meegemaakt en wil weer vreugde halen uit de kleine dingen in het leven.

Interesse?
Neem contact op met Fanny van der Laak: 
fanny.vanderlaak@levgroep.nl  

Meer hulpvragen en vacatures vind je op 
www.helmondvoorelkaar.nl 

Maatjes Helmond-Noord
Mevrouw (61) zou graag wat meer aanspraak willen. Iemand om samen mee te buurten, te wandelen of even naar de stad te gaan. Kom jij mevrouw af en toe gezelschap houden?

Slechthorende vrouw (56) zou graag wat gezelschap willen en meer naar buiten gaan.  Wandelen, een ritje met haar scootmobiel, koffie drinken en wat buurten of een spelletje. 

Mevrouw hoopt door het contact ook haar Nederlands nog wat te kunnen oefenen en verbeteren. Ben jij de dame die bij haar langs wil gaan?

Jongeman (32) zoekt een maatje om samen wekelijks mee te sporten. Voor zijn goede voornemens zoekt hij een man die het leuk vindt om samen te gaan. Iemand die tijd heeft voor een gezellig praatje en begrip heeft wanneer hij wat minder goed in zijn vel zit. 

Heb jij of wil jij een abonnement bij een sportschool (voorkeur Fit For Free)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse?
Neem contact op met Lindi Jansen: 
lindi.jansen@levgroep.nl 

Meer hulpvragen en vacatures vind je op 
www.helmondvoorelkaar.nl 

Maatjes Helmond Centrum-Binnenstad
Een mevrouw (63) die veel last heeft van reuma, is op zoek naar iemand die zo nu en dan een boodschap voor haar doet (non-food winkel, geen supermarkt) of een handje helpt met wat kleine praktische klusjes in huis.

Een meneer (begin 80) is op zoek naar iemand die hem kan helpen met het uitlaten van zijn twee hondjes, zodat meneer wat verder kan lopen dan wanneer hij alleen gaat. Hij vindt het fijn om na afloop samen nog een kop koffie te drinken bij meneer thuis.

Een spontane jonge vrouw (26) is door lichamelijke beperkingen gebonden aan haar woning. Zij zoekt een leuke vlotte vrouw die haar met regelmaat gezelschap houdt en een hand biedt, bijvoorbeeld met boodschappen en in- en uitladen van de rolstoel in de auto. Daarnaast vindt ze het gezellig om leuke activiteiten te ondernemen, een blokje om te lopen of even de stad in voor een kopje koffie.

Voor een vrouw (46) zijn we op zoek naar een vrouwelijk maatje dat gezellig kan kletsen en graag buitenshuis leuke activiteiten wil ondernemen; samen gaan wandelen, een rondje fietsen, een middagje winkelen. Als haar maatje moet je wel tegen een rookomgeving kunnen.

Een vriendelijke jongeman (31) is op zoek naar een leeftijdsgenoot om samen te koken, boodschappen te doen en thuis gezellig te praten. Hij zit in een rolstoel, maar is heel zelfstandig. Zijn interesses zijn onder andere computers, gamen, honden, auto’s en allerlei kleine machines bouwen.

Een dame (65) met autisme wil graag eenmaal per week een gezellig praatje maken. Ze houdt van fietsen en wandelen. Ze zoekt een maatje die makkelijk praat, omdat ze zelf vrij stil is. Structuur is belangrijk voor mevrouw, daarom graag een afspraak voor een vast dagdeel.

Interesse?
Neem contact op met Anke of Wafae: 
vipcentrum-binnenstad@levgroep.nl 

Meer hulpvragen en vacatures vind je op 
www.helmondvoorelkaar.nl 


Dit nieuwsbericht is 194 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X