Wijkhuis Westwijzer treft voorbereidingen

Gepubliceerd op: 28 mei 2020 10:02

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-West, Voorpagina

Helmond-West: Ook Wijkhuis Westwijzer  is erg blij met het feit dat de wijkhuizen vanaf 1 juni weer (beperkt) open mogen, want de Westwijzer is een belangrijke ontmoetingsplek voor veel mensen, met name uit Helmond-West. Uiteraard gebeurt die openstelling met inachtneming van de richtlijnen van de Rijksoverheid.

We willen graag vanaf 2 juni weer een aantal activiteiten van start laten gaan. De komende dagen zal de hoofdbeheerder daarom overleggen met vertegenwoordigers van alle gebruikersgroepen over wensen en mogelijkheden. Het spreekt vanzelf dat alle gebruikers van het wijkhuis zich aan zich aan een aantal afspraken en gedragsregels zullen moeten houden. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Wijkhuis Westwijzer: https://wijkhuiswestwijzer.nl/category/nieuws/

Intussen wordt er in het wijkhuis hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de openstelling: er komen looproutes, tafels worden zodanig geplaatst dat de anderhalve meter afstand gehandhaafd kan worden, er komen extra hygiënemaatregelen, enz.

We kijken ernaar uit dat Westwijzer weer een ontmoetingsplek kan zijn!

F Wijkhuis Westwijzer


Dit nieuwsbericht is 288 keer bekeken

X
X