Wie wordt ‘Moeder van het jaar 2019’ ?

Gepubliceerd op: 8 april 2019 16:34
Gewijzigd op: 8 april 2019 17:02

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Op zaterdag 11 mei is het tijd voor de jaarlijkse verkiezing ‘Moeder van het Jaar’. Wie gaat er dit jaar met de titel vandoor?

Ken jij een moeder die altijd voor iedereen klaar staat? Die zichzelf altijd op de laatste plaats zet? Die zich breed inzet voor maatschappelijke doeleinden? Of gewoon die moeder die de lekkerste koekjes bakt, die altijd leuke dingen met je gaat doen, of die ene vrouw die écht als een moeder voor jou voelt... Nomineer haar dan voor de titel 'Moeder van het jaar 2019!' Elke moeder is bijzonder, dus elke moeder kan voor de titel in aanmerking komen. 

Vertel waarom jij vindt dat zij in het zonnetje mag worden gezet. Inschrijven kan op verschillende manieren. Schrijven, knutselen, tekenen, fotograferen, zingen, filmen.. niks is te gek! Stuur je nominatie met jouw gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) en die van de moeder  naar info@helmondcentrum.nl of stuur deze naar Helmond Centrum, Markt 207, 5701 RJ Helmond. Inschrijven kan tot donderdag 25 april.

De ondernemers uit Helmond Centrum stellen voor deze verkiezing een uitgebreid prijzenpakket beschikbaar. De ‘Moeder van het jaar’ wordt met haar vrienden en familie uitgenodigd om samen met de centrummanager een ereronde te maken en de cadeaus persoonlijk in ontvangst te nemen.

* De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door ondernemers uit het centrum. Deelname is geheel gratis. Inzendingen uit Helmond & Peelregio. Zorg dat je zaterdag 11 mei de gehele dag beschikbaar bent!

Foto; Mooie bossen bloemen en rode rozen voor de genomineerden van de “Moeder van het jaar 2018” (bron foto; KVG Photo's).


Dit nieuwsbericht is 462 keer bekeken

X
X