Wie wordt Maestro Mierlo-Hout?

Gepubliceerd op: 18 september 2019 15:10

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Op zaterdagavond 12 oktober om 19:30 uur zullen in Wijkhuis de Geseldonk 3 deelnemers strijden om de titel ‘Maestro Mierlo-Hout’. De deelnemers zijn Petra van den Bosch (directeur Kindcentrum Hart in ’t Hout), Cor van Rijsingen (voorzitter OVMH en Erekluppel bij CV de Houtse Kluppels) en Tim Kuijpers (beheerder wijkhuis de Geseldonk).

Inmiddels hebben ze de partituren en de dirigeerstokjes ontvangen en zullen ze in september onder leiding van dirigent Tim Verstegen van Muziekvereniging Unitas klaargestoomd worden om op 12 oktober ieder een tweetal muziekstukken te dirigeren bij Muziekvereniging Unitas. Zij zullen beoordeeld worden door een vakkundige en publieksjury. De winnaar van Maestro Mierlo-Hout zal ook nog een keer een optreden mogen geven tijdens het kerstconcert van Unitas op 26 december. Kaarten voor 12 oktober zijn te koop via www.helmondticket.nl

Een week later, op 19 oktober, zullen in ’t Brandpunt in Brandevoort 3 deelnemers strijden om de titel ‘Maestro Brandevoort’. Hier zijn de deelnemers Joris Dekker (directeur OBS Brandevoort), Jet Uijen (eigenaresse Boutique4more Brandevoort) en Mark Sanders (prins CV de Brandeliers). Kaarten hiervoor zijn te koop via ticketshop Brandevoort.


Dit nieuwsbericht is 877 keer bekeken

X
X