Wie wordt de jubileumprins van de Spurriezeiers?

Gepubliceerd op: 11 januari 2019 9:32
Gewijzigd op: 11 januari 2019 9:36

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Stiphout: Nog nagenietend van het Punktholzer Bierfest, zijn ze bij de Spurriezeiers alweer druk bezig met het plannen van het volgende evenement van het jubileumjaar.

Het Punktholzer Bierfest was zeer geslaagd, ze willen dan ook iedereen bedanken voor hun komst, het was een mooi feest met een fantastische sfeer! Dat heeft uiteraard gezorgd voor de inspiratie voor een grootser feest. Een feest waarover nog lang nagepraat kan worden. We zijn trots op een 55 jarig bestaan en alle mensen die dit altijd met veel plezier met ons hebben willen vieren. Vandaar ook een groot feest waarbij we graag iedereen terug zien. Met de jubileum prins, die bekend wordt gemaakt in de Smed op zaterdag 12 januari vanaf 20:30 uur, zullen we dit feest gezamenlijk vieren.

Om alles compleet te maken, kennis te maken en de jubileum prins te feliciteren is er een grote prinsenreceptie op zaterdag 10 februari 2019 tussen 10:00 en 19:00 uur. Ook deze receptie is groots aangepakt met een DJ en artiesten. Onze Hofkapel kan hierbij niet ontbreken en samen met vele andere verenigingen die van harte welkom zijn, zullen wij dit gaan vieren. (ook op het terrein van de Greef)

Het grote jubileum feest

Wat staat Stiphout te wachten? Een feest met diverse bekende artiesten die via de Facebooksite al bekend zijn gemaakt. Gebroeders Ko, Henk Dissel en als afsluiter Tino Martin. Alle reden voor een geslaagd feest dus zet het in je agenda!

Zaterdag 16 februari 2019, 20:00-01:00 uur (deuren vanaf 19:45 uur geopend). Terrein van de Greef, Dorpstraat 63 in Stiphout (Er wordt gecontroleerd op leeftijd van de jeugd, dus zorg dat je je kunt legitimeren)

Kosten van de kaarten: €25 per stuk. Te koop bij DA Drogisterij van Leuken, Wijnkoperij Stiphout Rob Majoor en Slagerij/Traiteur Romenesco

Wij hebben er weer zin in en we zien jullie graag terug op onze bekendmaking, receptie en feestavond!

Dit nieuwsbericht is 523 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X