Wie kent een MierloHoutenaar 2020 of Groepering 2020?

Gepubliceerd op: 15 september 2020 10:37

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: De wijkraad Mierlo-Hout reikt ieder jaar tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst ‘De MierloHoutenaar’ en ‘Groepering van het jaar’ uit aan wijkbewoners en vereniging die altijd klaar staan voor de wijk en haar bewoners.

Hoewel we nog niet zeker weten hoe de Nieuwjaarsbijeenkomst er precies uit gaat zien in verband met de Covid-19 maatregelen, wil de wijkraad Mierlo-Hout ook voor het jaar 2020 een oproep doen aan de inwoners om met voorstellen te komen voor de kandidatuur van wijkbewoners voor de nieuwe MierloHoutenaar 2020.

Kijk eens rond in uw omgeving, want het is aan u om uw kandidaat voor de onderscheiding De MierloHoutenaar aan de wijkraad kenbaar te maken. De verlening van deze eretitel is bedoeld voor mensen die altijd klaar staan voor een ander, of dat nu binnen of buiten het verenigingsleven is. Iemand die onopvallend, al dan niet achter de schermen, met hart en ziel bezig is voor de vereniging of voor de gemeenschap Mierlo-Hout. De uitreiking van de onderscheiding is onder voorbehoud op 3 januari 2021 in wijkhuis De Geseldonk om 13.00 uur.

Kent u iemand of een groepering die in aanmerking komt voor de onderscheiding, meldt deze persoon dan aan, voorzien van een goede motivering en adresgegevens.

Er zijn wel enkele criteria waaraan moet worden voldaan: de kandidaat is woonachtig in de wijk Mierlo-Hout en heeft zich op uitzonderlijke wijze ingezet voor een doel dat meerwaarde heeft voor de wijk.

Bestuursleden van de stichting Wijkraad Mierlo-Hout kunnen niet worden voorgedragen. De jury bestaat uit enkele bestuursleden van de stichting en enkele personen van buiten de wijk. Voorzitter van de jury is wijkwethouder Cathalijne Dortmans. Aan de kandidatuur zijn behalve een sculptuur, een oorkonde en een persoonlijk geschenk ook enkele geldprijzen verbonden, te besteden aan een doel in de wijk Mierlo-Hout.

Middels het contactformulier op de website van de wijkraad, kunnen personen en/of groeperingen aangemeld worden voor MierloHoutenaar en groepering van het jaar. U kunt de naam en de adresgegevens van uw kandidaat ook op een briefje vermelden en afgeven/in de brievenbus doen bij wijkhuis De Geseldonk onder vermelding: Wijkraad: Verkiezing De MierloHoutenaar. Of mail naar Secretariaat@wijkraadmierlohout.nl www.wijkraadmierlohout.nl

F Mierlo-Houtenaar van 2019 Piet Maas


Dit nieuwsbericht is 200 keer bekeken

X
X