Wie heeft de mooiste Sinterklaasetalage van Helmond?

Gepubliceerd op: 26 november 2020 13:04

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Sinterklaas is weer in het land en dat is te zien in de winkelstraten. Helmond Marketing daagde winkeliers uit om hun etalages te versieren in Sinterklaasthema. Maar welke etalage is het mooist? Stem op jouw favoriet!

Vrolijk tuimelende pietjes, prachtig ingepakte pakjes en een schoen met een hele grote wortel. Het zijn een paar voorbeelden van sinterklaasversieringen die je in het centrum ziet. Diverse winkeliers hebben hun uiterste best gedaan om in hun winkelruiten het verhaal van Sinterklaas te verbeelden. Zo brengen ze het winkelend publiek alvast in de stemming voor pakjesavond én maken ze zelf kans op een mooi cadeautje.

Stem op jouw favoriete etalage

Helmond Marketing beloont namelijk de drie mooist versierde etalages met een (geld)prijs. Voor veel ondernemers is dit een welkom steuntje in de rug in deze coronatijd. Steun daarom jouw favoriete winkel met een stem op de mooist versierde Sinterklaasetalage. Breng jouw stem uit op de Facebookpagina van Helmond Centrum. Dit kan tot en met 27 november 17:00 uur. 

De etalage van de 3 Vosjes. F Gerard van Hal


Dit nieuwsbericht is 155 keer bekeken

X
X