Werkgevers en werkzoekenden treffen elkaar bij Senzer

Gepubliceerd op: 8 juni 2018 22:00
Gewijzigd op: 7 juni 2018 16:06

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Dinsdag 12 juni vindt alweer de derde Workdate van 2018 plaats. Deze Workdate wordt georganiseerd door Senzer, het werkbedrijf van Helmond- De Peel, en UWV, om samen de werkgelegenheid in de regio te stimuleren. Het is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats óf werknemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers, en die kunnen hier mensen ontmoeten die graag aan de slag willen of een stageplek zoeken. Samen kunnen ze makkelijk in gesprek gaan om te zien wat ze voor elkaar te kunnen betekenen. Op deze manier maken Senzer en UWV de zoektocht van de werkzoekenden makkelijker en kunnen ze ook beter aan de vraag van de werkgevers voldoen. En dat op een laagdrempelige, persoonlijke, informele en resultaatgerichte manier. Op 12 juni 2018 vindt de gezamenlijke UWV-Senzer-Workdate voor de gehele regio Helmond-De Peel plaats in restaurant Inclusief in Helmond. Deelname is geheel gratis.
Geïnteresseerde werkgevers die willen deelnemen aan de Workdate mogen contact opnemen met het accountteam van Senzer. Mensen die op zoek naar een baan mogen gewoon met hun cv binnen lopen.

Workdate leidt tot resultaat

‘Mooi. Dan kun je volgende week beginnen.’ Dit wordt vaak gehoord tijdens een Workdate. Zowel voor werkgevers als werkzoekenden biedt een Workdate meerwaarde boven het klassiek aanbieden van een vacature en het reageren met een sollicitatiebrief. Hier zien beide partijen meteen wat voor vlees ze in de kuip hebben en is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te voeren.

Programma van de Workdate

14.00 uur: ontvangst
14.10 uur: presentaties van de aanwezige bedrijven met hun vacatures
14.15 – 15.30 uur: speeddaten tussen werkzoekenden en werkgevers, workshops en mogelijkheid tot het krijgen van adviezen.

Deelnemen Workdate

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen zich aanmelden via hun eigen participatiecoach of kunnen gewoon binnen lopen tijdens de Workdate. De werkzoekenden dienen hun actuele cv mee te nemen. Werkgevers en uitzendbureaus die geïnteresseerd zijn in deelname aan de volgende Workdate kunnen contact opnemen met het accountteam van Senzer via 0492 58 24 44.


Dit nieuwsbericht is 349 keer bekeken

X
X