Werken in de bouw

Gepubliceerd op: 7 februari 2019 10:03
Gewijzigd op: 6 februari 2019 15:48

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: De bouw staat te springen om (jonge) vakmensen. Vakmensen hebben de toekomst!  Er is een groot tekort aan vakmanschap op alle niveaus. In de bouw- en infrasector is er voor iedere goede vakman op ieder niveau een goede toekomst weggelegd. Of je nu een doener of een denker bent. De bouw is voor iedereen die graag wil meehelpen om Nederland mooier en beter te maken. Er zijn talloze opleidingsmogelijkheden voor jongeren maar ook voor zij-instromers.

Bouwen doe je samen, opleiden ook!

Bouw Infra mensen Mierlo en Schildersvakopleiding Peelland verzorgen de praktijkopleiding, ROC ter Aa Bouw & Design verzorgt de theorie. We werken intensief samen met betrekking tot het opleiden van jongeren voor de beroepen in niveau 2, 3 en 4. Beroepen als timmerman, metselaar, straatmaker, vakman grond-, water- en wegenbouw, schilder en tegelzetter kunnen gevolgd worden op niveau 2 en 3. Deze opleidingen hebben de afgelopen jaren het predicaat TOP opleiding gekregen. De opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw kan gevolgd worden op niveau 4.

Leerlingen krijgen hun praktijkopleiding in (korte) stages of langdurige werkervaringsplekken bij bedrijven in de regio. Door deze samenwerking worden theorie en praktijk op elkaar afgestemd. Leerlingen worden op deze wijze opgeleid tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject.

Heb je interesse in een bouwopleiding, wil je je nog aanmelden voor het volgend schooljaar, of heb je een andere vraag, stuur een mail naar info@bouwinframensen-mierlo.nl , bel 0492-665505 of kom naar de open avond op 11 februari van 18:00 tot 21:00 uur op onze locatie in Mierlo aan de Goorsedijk 6.


Dit nieuwsbericht is 235 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X