Wenne gezellige kermis was het dees jaar

Gepubliceerd op: 12 juli 2018 9:00
Gewijzigd op: 11 juli 2018 16:10

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Centrum en binnenstad, Voorpagina,

Intussen is de kermis al weer naar de volgende stad vertrokken. Maar ik wil toch wel ff zeggen dat ik hem super leuk vond. Ik mog dit jaar bij de opening aanwezig zijn wat ik al heel bijzonder vond. Wa mensen van de gemeente gesproken, en de wethouder opende de kermis. Inclusief confetti kanon, leuk om mee te maken. Ik ben een zondag op de kermis geweest, waar we eerst lekker zijn gaan eten. Op het terras, met live muziek, op het voormalige speelhuisplein. Ow wa zaten we daar lekker mee dieje back to the 60 muziek. Ik moest wel effe wennen aan de opstelling dit jaar,vooral die doorloop van de markt naar het voormalige speelhuisplein, maar ik vond da ze dat leuk hadden gedaan met al die kermisfoto’s aan de zijkant en dan die ballonnen man op de kop, het wees zichzelf ook.

Of ik ergens in ben geweest? Ja, wa dochte gij dan. Draaien doe ik niet meer de laatste jaren. Een paar keer echt goed ziek geworden zodat het gelijk einde kermis was maar dieje toren, daar ben ik wel in geweest. Ha ook al in de iets lagere versie gezeten maar deze was echt kei gaaf. Bij de notenboer een lekker zakske gekarameliseerde pecan noten gekocht, kei lekker. En toen zijn we op de kop van de markt op het terras gaan zitten, waar het helemaal gezellig was, Helmond zingt Hazes, ja dat is echt iets vur men. Gezellige Nederlandstalige muziek het was er ook echt druk dat was genieten. Mee al wa men betreft unne geslaagde kermis.

Gelukkig hebben we een paar dagen wat koeler weer gehad zodat we bij hebben kunnen komen en dan kan het zomerweer weer verder. Ik vind het heerlijk, dit weer . Natuurlijk ben ik ook op het eerste kasteeltuinconcert gewist ook dat was kei gezellig er stond van Weekkrant De Loop een grote parasol waar we met zijn alle hebben genoten van de kei goeie muziek en de nodige drankjes. Deze vrijdag ben ik er ook, dan ga ik bij dit prachtige evenement eens achter de schermen kijken.

Misschien zie ik je wel? Iedereen een gezellig en leuk weekend!

Tot volgende week,
Houdoe

Dit nieuwsbericht is 209 keer bekeken

X
X