‘Weet je nog…’ een radioprogramma voor ouderen

‘Weet je nog…’ een radioprogramma voor ouderen
Gepubliceerd op: 11 april 2021 11:00
Gewijzigd op: 8 april 2021 11:39

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Dit is Helmond is gestart met een radioprogramma voor ouderen. De afgelopen weken zijn in samenwerking met Savant Zorg al een aantal afleveringen gemaakt. Luisteraars kunnen plaatjes en onderwerpen voor praatjes indienen. Als ze het leuk vinden, komen ze live in de uitzending voor een praatje met Willy van der Linden en Anton van Stekelenborg van Dit is Helmond. Het programma is vanaf april elke maandagmiddag van 15.00 – 17.00 uur te beluisteren op golflengte 107.2 of via de kabel op 94.4. En natuurlijk op internet via www.ditishelmond.nl/radio, waar het ook later terug te luisteren is.

De bewoners van Savant Zorg zijn via de activiteitenbegeleiding gewezen op dit programma. Op de verschillende locaties zijn flyers uitgedeeld met een antwoordstrookje waarmee mensen een plaatje of een praatje kunnen doorgeven. De activiteitenbegeleiding speelt alle verzoekjes door aan de programmamakers van Dit is Helmond. Naast Savant Zorg gaan nu ook andere zorginstellingen hun oudere bewoners wijzen op dit programma.

Zelfstandige ouderen
Woont u zelfstandig en wilt u ook graag een plaatje of een praatje aanvragen? Dat kan! Stuur een mail naar weetjenog@ditishelmond.nl met daarin uw naam, verzoeknummer of gespreksonderwerp voor een praatje en uw telefoonnummer. U kunt ook live met de studio bellen tijdens de uitzending: 0492 – 553 387. Een plaatje voor iemand anders aanvragen kan natuurlijk ook.

Aandacht voor Ouderen
De werkgroep Aandacht voor Ouderen, een samenwerking tussen ouderenbonden, zorginstellingen, LEVgroep, Jibb+ en Cultuurcontact, helpt om dit soort initiatieven wijd te verspreiden en meer partijen aan te laten haken. De werkgroep is op dit moment samen met Dit is Helmond ook een tv-programma voor ouderen aan het voorbereiden. Meer weten? Neem contact op met Joost Verspaget 06 – 51 19 16 92 (werkgroep Aandacht voor Ouderen) of Paul van Asseldonk (Dit is Helmond - TV).


Dit nieuwsbericht is 97 keer bekeken

X
X