Weekkrant De Loop sponsort HellemondGift campagne

Gepubliceerd op: 10 maart 2018 10:00
Gewijzigd op: 8 maart 2018 11:54

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond : Weekkrant De Loop Helmond (print een social media) sponsort de reclamecampagne van Stichting HellemondGift die is opgericht zonder winstoogmerk en bedoeld is om het Helmondse geld ook in de Helmondse economie te houden.

Uitgever Ad Klaasen: ‘Gedurende een jaar, gaan we proberen om elke week aandacht te vragen voor dit Helmondse Geld. Inmiddels heeft de waardebon haar omzet al kunnen verdubbelen naar 87.000 euro, een mooi bedrag.
Maar het moet nog veel meer worden. In Helmond en op internet zijn er ongeveer per jaar minstens voor een 100 tot 200 miljoen (retail) bestedingen. Streven is om 5% hiervan in de HellemondGift waardebon te laten plaatsvinden. Een groot bedrag! Maar niet ondenkbaar als we de neuzen dezelfde kant op steken. O.a. de gemeente en het bedrijfsleven zullen hierin voorop moeten gaan.

De gemeente o.a. met het mantelzorg compliment (wat ze al doen) en o.a. het kerstpakket van de ambtenaren (de wil is er!) Het bedrijfsleven gaat de bon steeds meer omarmen (als beloning voor een klein klusje bijvoorbeeld of cadeau en o.a. Stichtingen als o.a. Helmond Marketing, die hierin ook een rol moet gaan spelen. Ten laatste roepen we de politiek op om dit mee te gaan ondersteunen. Immers een goed leefbaar Helmond gaat ons allemaal aan en laat niet alles vervliegen naar internet.’.

Dus probeer samen met ons een klein tegenwicht te bieden tegen o.a. het internet, middels de HellemondGift die alleen maar te gebruiken is in onze eigen Helmondse economie. Info of bonnen kopen? Mail naar info@hellemondgift.nl En zie: www.hellemondgift.nl

Dit nieuwsbericht is 194 keer bekeken

X
X