We mogen weer winkelen, op afspraak dan wel

We mogen weer winkelen
Gepubliceerd op: 4 maart 2021 14:10
Gewijzigd op: 4 maart 2021 14:09

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Vanaf deze week mogen de winkels hun deuren weer openen voor winkelen op afspraak. Dat betekent dat je je aankopen niet per se online hoeft te doen, maar ook in de winkel kunt rondkijken alvorens je iets koopt. Als je een afspraak maakt, ben je niet verplicht iets te kopen. Per verdieping mogen maximaal twee klanten tegelijk aanwezig zijn. Kun je niet wachten om je favoriete winkel te bezoeken? Het werkt zo: 

Maak je afspraak
Doe dit online of telefonisch. Zorg dat er minimaal 4 uur zit tussen het maken van de afspraak en het daadwerkelijke moment dat je naar de winkel komt. 

De gemaakte afspraak geldt voor één persoon en voor een tijdslot van minimaal 10 minuten. Let op: het is aan de winkelier of hij het bij deze 10 minuten houdt, of dat het mogelijk is een langer tijdslot te reserveren. 

Als je meer tijd nodig denkt te hebben, overleg dit dan met de betreffende winkelier of kijk op hun website. Ben je sneller klaar? Dan mag je ook eerder weg.

Doe je aankopen
Kom precies op het afgesproken tijdstip naar de winkel. Zorg dat je binnen de afgesproken tijd je aankopen gedaan hebt. Betaal bij voorkeur contactloos. En daarna: geniet van je nieuwe aanwinst!


Dit nieuwsbericht is 712 keer bekeken

X
X