Waskracht presenteert de spelers

Waskracht presenteert de spelers
Gepubliceerd op: 22 juli 2021 12:43
Gewijzigd op: 22 juli 2021 12:44

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND “Komt dat zien, komt dat zien! Het circus is in de stad!” Met een muzikale en kleurrijke optocht kondigden de artiesten vroeger hun komst aan. Waskracht komt in september met evenveel bombarie naar de mensen toe met een gezellige voorstelling. De repetities van Waskracht zijn in volle gang. De spelers werken in twee teams aan de opbouw van de voorstelling en het leren spelen van hun rol.

Regisseur Anneke Schröder houdt de vaart er goed in. “Het publiek gaat zich zeker herkennen in het geworstel van alle circusbewoners. Het zouden stuk voor stuk stadsgenoten kunnen zijn.” Maak kennis met de spelers van Waskracht. Ze zijn allemaal geboren en/of wonen in de verschillende wijken van Helmond. De komende weken stellen wij de verschillende karakters aan u voor. Zie ook www.waskrachthelmond.nl.

Rona en Lamel, twee clowns in opleiding. Gespeeld door Aaron Miango en Manel Yousef, twee talenten van Welkom Thuis!
Clown Dolmar zoekt een opvolger en leidt een jonge nieuwe clown op, die nadoet wat hij doet om zo het vak te leren. De jeugd heeft de toekomst! Toch? Maar of dat ook voor dit circus geldt, is nog maar de vraag.

Ivana Maria de messenwerpster. Gespeeld door Angelique Seitzinger (Leonardusbuurt, binnenstad) en Gaby Drouen (Helmond-West)
Ivana Maria is een scherpe dame, die regelmatig luid en duidelijk van zich laat horen. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, maar met een hart van goud. Het circus is haar leven, haar thuis en ze zal er alles aan doen om dat te beschermen. Maar wat voor handeltje houdt ze er eigenlijk op na?

Waskracht presenteert de spelers

Dit nieuwsbericht is 656 keer bekeken

X
X