Wandeltocht bij Adventure Store

Gepubliceerd op: 9 maart 2018 17:00
Gewijzigd op: 8 maart 2018 10:13

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Adventure Store organiseert in samenwerking met de Stichting Wandelorganisatie Peelland alweer de 12e Adventure Store wandeltocht door de prachtige omgeving van Helmond.

Ook de uitdagende 5e Kids Adventure Trail vindt op deze dag plaats. Start & finish in de winkel van Adventure Store. De winkel is geopend op deze koopzondag van 8.00 tot 17.00 uur en staat vol met stands van leveranciers en medisch specialisten. Ook zijn er spectaculaire aanbiedingen op het gebied van het wandelen en hebben we zelfs de primeur met de Lowa Experience trailer op de parkeerplaats voor de winkel. Test gratis je nieuwe schoenen uit voordat je ze met een mooie korting aan kan schaffen!!

12e editie Adventure Store Wandeltocht

Startlocatie & Finish: Adventure Store, Kastanjehoutstraat 3, 5706 XX Helmond, Tel. 0492-523668, www.adventurestore.nl

Tochtinformatie

Vertrek vanuit de winkel van Adventure Store, met gratis koffie, thee, fris en cake, gaan de wandelroutes door de diverse mooie natuurgebieden zoals het Groot Goor, de bosgebieden tussen Mierlo en Lierop, Strabrechtseheide en Molenheide. De grote rustplaats wordt weer verzorgd door de Scouting op hun thuishonk in Brandevoort. Verder zijn er onderweg diverse wandelvriendelijke rustplaatsen.

Tevens is het zondag 8 april koopzondag van 8.00-17.00 uur

Er zijn tijdens dit wandelevenement diverse toon-aan-gevende leveranciers uit de wandelsport in de winkel aanwezig waarbij u advies en informatie kunt inwinnen. We hebben voor 2018 als sponsor: Lowa, de nummer 1 in wandelschoenen, Falke de nummer 1 in wandelsokken en Sidas, de specialist in inlegzolen en voetoplossingen. We hebben zelfs een primeur voor de regio met de Lowa Experience Trailer voor de deur van de winkel waar u gratis schoenen kan uitzoeken en tijdens de wandeltocht kan uitproberen. Ook de Sidas 3d scan is aanwezig om uw voeten 100% nauwkeurig op te meten en daarbij de best passende schoen te adviseren.

Uiteraard zijn er op deze koopzondag spectaculaire kortingsacties. Dus kom langs, laat je verwennen ook als u niet mee wandelt. Het is zeker de moeite waard!

Dit nieuwsbericht is 525 keer bekeken

X
X