Wai zin d’r bai, gai ok ?

Gepubliceerd op: 12 januari 2018 12:00
Gewijzigd op: 12 januari 2018 17:14

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Als onderdeel van het carnaval is de Boerenbruiloft een bijbehorend traditioneel feest met een grote knipoog, maar met vooral een erg groot gezelligheidsgehalte.

Het concept is simpel: de Commissie Boerenbruiloft van de Houtse Kluppels kiest met grote zorg een potentiële bruid, en deze bruid kiest in overleg haar toekomstige onechte bruidegom. Samen gaan ze op zoek naar de geschikte familie en getuigen, om hier vervolgens bijna ‘op zijn echt’ toe te leven naar een heuse ‘antikkenaovend’ (verloving met alle tierelantijnen) en natuurlijk de Boerenbruiloft waar vrienden, familie, buren, kennissen van alle betrokkenen voor zijn uitgenodigd om er een fantastisch feest van te maken.

In de afgelopen jaren zijn dan ook vele onechte huwelijken de revu gepasseerd.
De club, ex-boerenbruidsparen en aanhang/familie is daarom in de afgelopen jaren flink gegroeid, en is een kolkend gezelschap geworden dat wel van een feestje houdt.
Bijna voltallig zijn wij dan ook aanwezig op zondagmiddag 4 februari, als de Boerenbruiloft in Hoftempel De Geseldonk zal plaatsvinden.

Deze middag zijn ook alle (!) Mierlo-Houtenaren welkom die van een gezellig feestje houden, en die samen met ons het glas willen heffen op het hopelijk nieuwe bruidspaar: (als de beletselen aan de kant zijn geschoven)
Corine en Dennis, die deze middag vanaf ca 13.30 uur in de onecht worden verbonden door Ambtenaar Peter Slegers.
Dus… kom op 4 februari van die bank!
Wai zin d’r bai, gai ok ? Zouden we heel leuk vinden !

Dit nieuwsbericht is 607 keer bekeken

X
X