VVD Kamerleden bezoeken Automotive Campus in Helmond

VVD Kamerleden bezoeken Automotive Campus in Helmond
Gepubliceerd op: 23 september 2021 9:45
Gewijzigd op: 23 september 2021 9:46

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT VVD-Kamerleden Pim van Strien en Daan de Kort brachten afgelopen vrijdag 17 september een werkbezoek aan Lightyear en het Summa College, beide gelegen op de Automotive Campus in Helmond. Na het bezoek gingen ze in gesprek met wethouder Serge van de Brug en VVD-raadslid Theo Manders.

De campus gelegen in de Brainportregio, is de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplek en een potentiële businesslocatie voor automotive-bedrijven. De Automotive Campus biedt een aantrekkelijke omgeving voor leren en werken. De Tweede Kamerleden waren onder de indruk van de intensieve samenwerking tussen het onderwijs, de overheid en de ondernemers. Serge van de Brug gaf aan dat die samenwerking onze regio helpt bij het sneller ontwikkelen van innovaties.

Theo Manders, de VVD-lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022, benadrukte dat de contacten met landelijke politici belangrijk zijn voor onze stad. “De lijnen met de Haagse politiek worden kort gehouden en het krachtige netwerk dat hierdoor ontstaat, is voordelig voor de regio. Onze lokaal gewortelde VVD profileert zich niet voor niets met de leuze: ‘Lokaal, provinciaal en nationaal sterk’.” Na het bezoek werden afspraken gemaakt over de landelijke ondersteuning bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.


Dit nieuwsbericht is 238 keer bekeken

X
X