Vrouwen van de raad en college Helmond organiseren talkshow

Gepubliceerd op: 27 februari 2020 10:47

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Ook de Vrouwen uit de Raad en college organiseren dit jaar, na een succesvolle eerste talkshow vorig jaar, weer een laagdrempelig event. Een talkshow waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Het wordt een inspirerende middag met verhalen van genodigden en de zaal. Een bijeenkomst van, voor en door Helmondse vrouwen.

Op de bijeenkomst op 8 maart zullen veel vrouwen uit de raad en het college van allerlei partijen aanwezig zijn. Het publiek in de zaal kan voor, na en vooral ook tijdens de talkshow gemakkelijk met hen kennismaken en in gesprek gaan. Ook wethouder Gaby van den Waardenburg zal aanwezig zijn. Zij zal de bijeenkomst afsluiten.

Internationale Vrouwendag 2020: Vrijheid!

Dit jaar staat de Internationale Vrouwendag in het teken van vrijheid. Vrijheid kan voor vrouwen van  jong tot oud en met wisselende achtergronden verschillende dingen betekenen. Dat is het thema van de Talkshow dit jaar: wat betekent vrijheid voor jou?

De vrouwen van de Helmondse raad en college nodigen alle vrouwen in onze stad uit.  Van jong tot oud, uit verschillende culturen en met verschillende achtergronden. Zij  gaan met hen en met een aantal vrouwelijke gasten uit de stad, praten en luisteren naar wat vrijheid voor hen betekent. Van recht op meningsuiting, de vrijheid om vrouw-zijn op je eigen manier vorm te geven, je eigen boterham te verdienen enzovoort.

Deze middag vindt plaats in het Annatheater, Floreffestraat 21a te Helmond. Inloop om 16.00 uur . De talkshow start om 16.30 uur en de toegang is gratis.


Dit nieuwsbericht is 141 keer bekeken

X
X