Vrijwilligersprijs 2020 De Cirkel voor John van Bussel

Gepubliceerd op: 10 februari 2020 12:33

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

Helmond: De jaarlijkse vrijwilligersprijs van De Cirkel, het regionaal inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, is dit jaar uitgereikt aan John van Bussel.

Bij de uitreiking memoreerde voorzitter Astrid Veeris: ‘De wisselprijs is voor vrijwilligers in het leven geroepen. Een waardering voor iemand die veel betekent of betekend heeft voor de Cirkel. De vrijwilligers die direct betrokken zijn, en waar de Cirkel dagelijks op draait, krijgen in relatie tot de gasten direct waardering terug.

Maar we kennen ook anderen die buiten beeld blijven, maar die zeer betrokken zijn. Er zijn bedrijven en particulieren die incidenteel of meerdere jaren voor financiële ondersteuning zorgen en dus belangrijk zijn voor het voortbestaan van de Cirkel. We zijn hen ook veel dank verschuldigd. Maar als bestuur hadden we iemand in het vizier die door de jaren heen zich ook als persoon heeft ingezet met raad en daad en zich sterk heeft gemaakt voor de Cirkel door waar hij kon De Cirkel onder de aandacht te brengen en anderen te betrekken bij de Cirkel.’

John van Bussel en Astrid Veeris. F Inloophuis De Cirkel


Dit nieuwsbericht is 529 keer bekeken

X
X