Vrijwilligerspenning voor mevrouw Vervoort-Nuijten

Gepubliceerd op: 10 september 2018 16:37
Gewijzigd op: 10 september 2018 16:42

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Mevrouw E.C.W. Vervoort-Nuijten heeft op maandag 10 september de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Harrie van Dijk ter gelegenheid van haar jubileum bij de Zonnebloem

Mevrouw Vervoort is in 1978 gestart als vrijwilligster in de zorgsector met het ophalen en naar huis brengen van de deelnemers aan de driedaagse bijeenkomsten voor langdurig zieken, gehandicapten en eenzame mensen. In 1979 kwamen daar al werkzaamheden bij tijdens die dagen en vanaf 1980 is zij volledig gaan meedraaien in de organisatie. Enkele jaren later werd zij penningmeester en sloot de ziekensectie zich aan bij de Zonnebloem.

Naast haar activiteiten voor de Zonnebloem is mevrouw Vervoort-Nuijten al 20 jaar actief voor De Zorgboog, verricht zij al 20 jaar parochiewerk voor de parochies H. Lambertus en De Goede Herder en is zij sinds 3 jaar als vrijwilliger actief voor de Stichting Truckers Day.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren was voor burgemeester en wethouders aanleiding om aan mevrouw E.W.C. Vervoort-Nuijten de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Dit nieuwsbericht is 340 keer bekeken

X
X