Vrijwilligerspenning voor de heer van den Heuvel

Gepubliceerd op: 29 april 2022 10:44

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Op donderdag 21 april heeft de heer P.J. van den Heuvel uit handen van burgemeester Blanksma – van den Heuvel de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen. Deze penning is aan betrokkene uitgereikt vanwege zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren voor het Jan Visser Museum.

De heer Van den Heuvel heeft zich jarenlang ingespannen voor het Jan Visser Museum: in totaal 33 jaar, waarvan 25 jaar als voorzitter. Met enorme passie heeft hij het museum geleid en gebracht tot waar het nu is. Samen met alle vrijwilligers en medebestuursleden is het uitgebouwd tot een volwaardig museum met officiële registratie in het Museumregister Nederland.

De heer Van den Heuvel heeft in 1994 de eremedaille in goud in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen en is in 2009 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan de heer Van den Heuvel de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.


Dit nieuwsbericht is 253 keer bekeken

X
X