Vrijwilligerspenning voor de heer Van den Boogaard

Vrijwilligerspenning voor de heer Van den Boogaard
Gepubliceerd op: 26 november 2021 9:37

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Op zaterdagmiddag 20 november ontving de heer F.M. (Frans) van den Boogaard op zijn verjaardag de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond uit handen van wethouder Harrie van Dijk. De uitreiking vond plaats tijdens een bezoek aan het Kasteel van Sinterklaas.

De heer Van den Boogaard is vanaf het begin betrokken geweest bij het Kasteel van Sinterklaas in Helmond. Vanuit een bestuursfunctie nam hij een actieve en sturende rol in bij zo goed als alle commissies. Hij beschikt over een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, regelt veel zaken mee en is continu op zoek naar vernieuwing en aanpassingen die het verblijf van Sinterklaas en zijn pieten telkens beter maken.

Daarnaast maakte hij als penningmeester deel uit van het bestuur van het Helmonds Muziek Corps. De heer Van den Boogaard is in 2014 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan de heer Van den Boogaard de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.


Dit nieuwsbericht is 1259 keer bekeken

X
X