Vrijwilligers gezocht voor
‘In beweging tegen kanker’

Gepubliceerd op: 13 mei 2022 13:00

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND In beweging tegen kanker is een evenement dat op 25 en 26 juni georganiseerd wordt in de kasteeltuinen van Helmond. Dit is een wandelevenement waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan drie kankergerelateerde goede doelen in Helmond en omgeving.

Doel 1 is inloophuis ‘de Cirkel’, doel 2 is ‘Hospice de Populieren’ en doel 3 is de afdeling oncologie van het Elkerliek ziekenhuis, die graag een echoapparaat willen voor mensen die chemo nodig hebben om die pijnloos te kunnen prikken.

Wij zoeken voor dit evenement mensen die ons kunnen helpen met verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld voor en na het evenement met het opbouwen en afbreken van het terrein, tijdens het evenement met het vullen en zetten van de wenszakken met lichtjes, hulp bij het kinderplein, toezicht bij de fietsen en parkeerplaatsen en als gastvrouw/-heer voor de eregasten. Dit zijn mensen die kanker hebben overwonnen of op dit moment nog de ziekte hebben.

Ook zoeken wij nog teams die met dit evenement mee willen doen. Doe mee met je collega’s, vriendengroep, sportmaatjes of buren. Samen komen we in beweging tegen kanker! Neem een kijkje op onze website en meld je aan: www.inbewegingtegenkanker.com. Vragen of meer weten? Stuur een mail naar info@inbewegingtegenkanker.com.


Dit nieuwsbericht is 366 keer bekeken

X
X