Vrijwilligers gezocht voor Het Kasteel van Sinterklaas

Gepubliceerd op: 12 augustus 2019 10:15
Gewijzigd op: 12 augustus 2019 10:16

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: Net als andere jaren is Sinterklaas ook dit jaar weer op zoek naar hulp om van Het Kasteel van Sinterklaas een groot succes te maken. Van 15 augustus tot en met 15 september is het mogelijk om via www.hetkasteelvansinterklaas.nl in te schrijven als vrijwilliger.

Op zondag 17 november meert de boot met de goedheiligman en zijn pieten aan in de haven van Helmond en nemen zij hun intrek in het Helmondse kasteel. Om ervoor te zorgen dat alles er piekfijn uitziet en dat de bezoekdagen vlekkeloos verlopen, is de hulp van wel 450 vrijwilligers nodig. De werkzaamheden zijn heel divers; van directe hulp van de Sint tot decorbouwer of gastheer/-vrouw. Iedereen kan een steentje bijdragen.

Informatieavond op 12 september

Op donderdag 12 september om 19.30 uur is er in wijkhuis De Fonkel (Prins Karelstraat 131 in Helmond) een informatieavond. Deze avond is vrij toegankelijk en is bedoeld om (potentiƫle) vrijwilligers te informeren over wat het inhoudt om als vrijwilliger bij Het Kasteel van Sinterklaas te werken. Het is die avond ook mogelijk om in te schrijven.

Foto; Wim van den Broek (Het Kasteel van Sinterklaas in 2010)


Dit nieuwsbericht is 1825 keer bekeken

X
X