Vrijwilligers gezocht voor Het Kasteel van Sinterklaas

Vrijwilligers gezocht voor Het Kasteel van Sinterklaas
Gepubliceerd op: 16 september 2021 9:39

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Na een jaar waarin helaas de poorten van Het Kasteel van Sinterklaas gesloten moesten blijven, is de organisatie nu weer een nieuw sinterklaasseizoen aan het organiseren. Ook dit jaar is Sinterklaas op zoek naar hulp om van Het Kasteel van Sinterklaas een groot succes te maken. Tot dinsdag 21 september is het mogelijk om je in te schrijven als vrijwilliger.

Op zondag 14 november meert de boot met de goedheiligman en zijn schoorsteenpieten aan in de haven van Helmond en nemen zij hun intrek in het Helmondse kasteel. Om ervoor te zorgen dat alles er piekfijn uitziet en dat de bezoekdagen vlekkeloos verlopen, is de hulp van wel 450 vrijwilligers nodig. De werkzaamheden zijn heel divers; van directe hulp van de Sint tot decorbouwer of gastheer/-vrouw. Iedereen kan een steentje bijdragen.

Inschrijven tot 21 september
Inschrijven kan tot dinsdag 21 september via www.hetkasteelvansinterklaas.nl of tijdens de informatieavond op donderdag 16 september in wijkhuis De Fonkel (Prins Karelstraat 131 in Helmond). Tijdens deze avond kom je al in de Sinterklaassfeer en wordt verteld welke vrijwilligers er nodig zijn en wat dat inhoudt.

Vanwege het coronavirus en de daarbij horende maatregelen, worden die avond twee sessies georganiseerd (maximaal 75 personen per sessie), volledig volgens de RIVM-richtlijnen:
Sessie 1 van 19.00 tot 20.00 uur
Sessie 2 van 20.30 tot 21.30 uur

Aanmelden voor de informatieavond kan via: www.hetkasteelvansinterklaas.nl onder ‘Vrijwilliger worden?’

Vrijwilligers gezocht voor Het Kasteel van Sinterklaas

Dit nieuwsbericht is 422 keer bekeken

X
X