Vrijwilliger-
spenning voor
de heer Gruijters

Gepubliceerd op: 17 juni 2022 14:32

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Op dinsdagavond 7 juni heeft de heer Gruijters uit handen van burgemeester Blanksma – van den Heuvel de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen. Deze penning is aan betrokkene uitgereikt vanwege zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren voor de KHN Helmond en de Stichting Zestiger Jaren Pop.

De heer Gruijters heeft 11 jaar de functie van bestuurslid vervuld binnen de KHN Helmond, de lokale afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. Daarnaast heeft de heer Gruijters vele jaren, van 1989 tot de beëindiging van de stichting, deel uitgemaakt van het bestuur van de Stichting Zestiger Jaren Pop. In deze rol verzorgde hij mede de organisatie van het zeer succesvolle gelijknamige jaarlijkse evenement, waarvan maar liefst 25 edities zijn georganiseerd. Uit de Stichting Zestiger Jaren Pop zijn daarnaast meerdere andere waardevolle initiatieven ontstaan, zoals Pinksterpodium en 0492PopPodium, waarvan de laatste ten doel had jonge beginnende muzikanten een podium te bieden.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan de heer Gruijters de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.


Dit nieuwsbericht is 59 keer bekeken

X
X