Voorverkoop Kletszullekesavonden

Gepubliceerd op: 6 januari 2020 11:23
Gewijzigd op: 6 januari 2020 15:06

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Rijpelberg: De voorverkoop van de Kletszullekesavonden is in volle gang! Deze spectaculaire avonden worden gehouden op vrijdag 14 en zaterdagavond 15 februari 2020 bij Zalencentrum Vissers.

CV De Spekzullekes heeft voor u wederom een fantastisch programma samengesteld. Op deze avonden gaat u genieten van tonpraters die uw lachspieren op de proef zullen stellen: Andy Marcelissen, Rob Scheepers (Helmond) en Frank Schrijen. Ook hebben we voor u geweldige amusementsgroepen. Wat dacht u van: Ons Jonges, de Penthouse Boysen Applausuit ons eigen Helmond!

De muzikale begeleiding wordt op vrijdagavond door De Blue Band  en op zaterdag door Kapel de Durbloazers verzorgd.  De avond wordt geopend door een geweldig optreden van onze “oudste” dansgarde De Kroonjuweeltjes. Kortom: alles is aanwezig om er twee onvergetelijke avonden van te maken!

Kaarten kosten 14 euro per stuk en zijn te koop bij Zalencentrum Vissers (Brouwhuis), Nice to wear (WC Brouwhorst), cafetaria Olaf en Christel (Rijpelberg) en cafetaria De Smuller (Dierdonk). Wees er op tijd bij want: vol is vol!

De Kletszullekesavonden beginnen om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.


Dit nieuwsbericht is 98 keer bekeken

X
X