Vooruitkomst helpt u vooruit!

Gepubliceerd op: 27 mei 2018 11:00
Gewijzigd op: 23 mei 2018 13:59

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Centrum en binnenstad, Voorpagina,

Helmond: In probeerplaats Vooruitkomst in de Elzaspassage kunt u terecht voor informatie en advies over hoe u gemakkelijk en comfortabel in uw eigen huis kunt blijven wonen. Bent u op de hoogte van de technologische en praktische hulpmiddelen die u daarbij kunnen ondersteunen?

Mevrouw van der Voort keek haar ogen uit bij haar bezoek aan Vooruitkomst, “Ik wist niet dat er zoveel nuttige hulpmiddelen zijn!”

‘’Ik liep in de Elzaspassage en ben eens binnen gaan kijken in ‘Vooruitkomst’. Ik heb een rondleiding gehad en informatie meegekregen over verschillende hulpmiddelen. Vooral de seniorentelefoon en de slimme rookmelder vond ik interessant. Daarna nog even lekker koffiegedronken. Toen kwam ook ter sprake, dat ik mijn man altijd help bij het aan en uit trekken van zijn sokken. Dat is voor mij best lastig, want ik ben slecht ter been. De vrijwilligster heeft mij uitgelegd hoe een ergotherapeut ons kan helpen om een oplossing te zoeken voor hulp bij het aan- en uitkleden. Blijkt die hulp ook nog vergoed te worden door de zorgverzekering! Ik ben blij, dat ik na de rondleiding nog even koffie ben blijven drinken”.

Vooruitkomst: Elzaspassage, tegenover Arnani/ naast C&A, woensdag: 10.00 – 15.00, donderdag en vrijdag: 13.00 – 16.00.

Dit nieuwsbericht is 168 keer bekeken

X
X