Voordelig naar Helmond Sport? We Are Helmond biedt uitkomst

Helmond Sport Seizoenskaart Vriendenpas We Are Helmond supportersvereniging
Gepubliceerd op: 27 mei 2021 14:00
Gewijzigd op: 27 mei 2021 9:42

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

HELMOND Met de Vriendenpas biedt Helmond Sport een unieke kans om aankomend seizoen voordelig wedstrijden te bezoeken. Iedere seizoenskaarthouder mag een gratis exemplaar weggeven, maar nog niet iedereen heeft daar iemand voor gevonden. Daarom brengt supportersvereniging We Are Helmond vraag en aanbod nu bij elkaar.

De Vriendenpas vormt een geste aan supporters die Helmond Sport ook in de afgelopen (corona)jaren trouw zijn gebleven. Iedere supporter die dit of vorig seizoen een seizoenskaart had, mag voor komend seizoen een gratis exemplaar schenken. De kaart kan enkel voor hetzelfde vak als dat van de gulle gever worden verstrekt.

Platform
Inmiddels heeft Helmond Sport er zo al heel wat nieuwe seizoenskaarthouders bij, maar nog niet iedereen heeft iemand gevonden om zijn/haar extra kaart aan te schenken. Daarom biedt supportersvereniging We Are Helmond nu een platform om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dus wil je komend seizoen graag (voor een voordelig tarief) wedstrijden van Helmond Sport bezoeken?

Of mag je een kaart uitdelen maar heb je daarvoor nog niemand gevonden? Stuur dan een mailtje naar info@wearehelmond.nl. De supportersvereniging zoekt vervolgens naar mogelijke matches en brengt deze met elkaar in contact.

Helmond Sport contracteert Arno Van Keilegom voor drie seizoenen

Dit nieuwsbericht is 77 keer bekeken

X
X