Voorbeschouwing Helmond Sport – N.E.C.

Gepubliceerd op: 11 april 2018 17:00
Gewijzigd op: 11 april 2018 13:34

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

Helmond: Aanstaande vrijdag, 13 april, staat voor Helmond Sport de thuiswedstrijd tegen N.E.C. op het programma. Helmond Sport gaat om 20.00 uur in het eigen Lavans Stadion op jacht naar een stunt.

Kampioenskandidaat

N.E.C. is nog volop in de race om het kampioenschap. De Nijmegenaren zullen dan ook absoluut geen punten willen laten liggen in Helmond. Aan de ploeg van Roy Hendriksen de taak om daar een stokje voor te steken.

Lastige fase

Na uitstekende prestaties in de maand maart, heeft Helmond Sport de juiste vorm in april nog niet te pakken. De laatste vier wedstrijden werden allemaal verloren. Daarmee is de kans op de Jupiler Play-Offs definitief verkeken. Met nog drie wedstrijden wil Helmond Sport nu het seizoen op een positieve manier afsluiten. Te beginnen aanstaande vrijdag.

Historie tegen N.E.C.

Helmond Sport en N.E.C. zijn elkaar in de laatste tien jaar slechts één keer eerder tegen gekomen in het Lavans Stadion. Destijds eindigde de wedstrijd in een 1-4 nederlaag. Eerder dit seizoen zat Helmond Sport de Nijmegenaren wel dwars. In het Gofferstadion werd met 1-1 gelijkgespeeld.

Ben jij erbij?

Wil je Helmond Sport in het Lavans Stadion aanmoedigen tegen N.E.C.? Ga dan naar www.helmondsport.nl/tickets en bestel daar eenvoudig je tickets vanuit huis. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf € 10,- (volwassenen vak O of P).

Dit nieuwsbericht is 514 keer bekeken

X
X