Voorbeschouwing Helmond Sport – FC Dordrecht

Gepubliceerd op: 6 februari 2019 15:16

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Aanstaande vrijdag speelt Helmond Sport om 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Na enkele teleurstellende resultaten hoopt Helmond Sport tegen concurrent FC Dordrecht de volle winst te pakken.

Duelkracht

Waar in de Eredivisie veel wedstrijden worden beslist op techniek gaat het in de Eerste Divisie voornamelijk om duelkracht. Dit is een punt van verbetering voor de selectie van Robby Alflen. Helmond Sport verliest de duels en heeft daardoor ook moeite met het creëren van kansen. Met Helmonder Maikel Verkoelen heeft de club in de winterstop een speler in huis gehaald met karakter en duelkracht.

Nieuwe spelers

Naast Maikel Verkoelen huurt Helmond Sport ook FC Twente aanvaller Dylan George en middenvelder Odysseus Velanas van FC Utrecht. Helmond Sport was al langer op zoek naar aanvallende versterking met diepgang. Dit heeft de club gevonden met aanwinst Dylan George. Na het wegvallen van enkele spelers vanwege langdurig blessureleed besloot Helmond Sport ook Odysseus Velanas voor de rest van het seizoen te huren.

FC Dordrecht

Aanstaande vrijdag komt naaste concurrent FC Dordrecht op bezoek. Helmond Sport staat momenteel één punt achter op FC Dordrecht, dat bij winst wordt gepasseerd op de ranglijst. In het verleden speelde Helmond Sport eenentwintig keer een thuiswedstrijd tegen de Dordtenaren. Hiervan won Helmond sport er twaalf, gingen er zes verloren en werd er drie keer gelijk gespeeld. De laatste overwinning van Helmond Sport op FC Dordrecht was op 31 maart 2017 toen de club met 1-0 wist te winnen door een doelpunt van ten Den.

Kaartverkoop

De aftrap van het duel is om 20.00 uur in het SolarUnie Stadion in Helmond. Tickets zijn nog altijd verkrijgbaar via www.helmondsport.nl/kaartverkoop  of vanaf 19.00 uur bij de stadionkassa’s. Ben jij er vrijdag ook bij?


Dit nieuwsbericht is 190 keer bekeken

X
X