Voorbeschouwing Helmond Sport – Almere City

Gepubliceerd op: 31 oktober 2018 14:00
Gewijzigd op: 31 oktober 2018 13:14

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Aanstaande vrijdag om 20.00 staat er voor Helmond Sport wederom een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer komt Almere City FC op bezoek in het SolarUnie Stadion.

Gemiste kansen

Afgelopen vrijdag werd er in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen MVV. De gasten uit Maastricht kwamen in de eerste helft op een 0-1 voorsprong, maar door een uitstekend genomen vrije trap van Diego Snepvangers kwam Helmond Sport tien minuten voor tijd alsnog langszij. Voor de ploeg van Robby Alflen had er wederom meer ingezeten dan het uiteindelijke punt, want het kreeg voldoende kansen om de felbegeerde eerste overwinning te boeken.

Prima ploeg

Almere City FC staat momenteel met twintig punten uit elf wedstrijden op een prima vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen twee speelronden werd er echter twee keer verloren door de ploeg uit Flevoland, tegen respectievelijk Go Ahead Eagles en FC Twente.
Voor deze twee nederlagen was Almere City lijstaanvoerder van de eerste divisie. Aan Helmond Sport de taak om de verliezende reeks van Almere City FC te verlengen.

Historie

De wedstrijd tussen Helmond Sport en Almere City FC stond 13 keer eerder op het programma. Helmond Sport wist hiervan acht keer te winnen van ‘de Zwarte Schapen’. Op eigen veld won Helmond Sport voor het laatst in competitieverband tijdens het seizoen 2014/2015.
Door een doelpunt van Mounir El Allouchi won Onze Club destijds met 1-0. Vorig seizoen verloor Helmond Sport met 1-2 van de Almerenaren. Giovanni Hiwat was toen de doelpuntenmaker aan de kant van Helmond Sport.

Ben jij erbij?

Wil jij Helmond Sport aanmoedigen tegen Almere City FC? Ga dan naar www.helmondsport.nl/tickets en bestel eenvoudig je tickets online vanuit huis. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf €10,- (volwassen vak O en P).


Dit nieuwsbericht is 320 keer bekeken

X
X