Volg een gratis proefles varend of zwemmend redden

Volg een gratis proefles varend of zwemmend redden
Gepubliceerd op: 24 september 2021 15:07

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Lijkt het je tof om bij de reddingsbrigade te zitten? Zou je wel eens willen meevaren op de boot of oefenen met het uitvoeren van een redding? Doe dan mee met een gratis proefles varend of zwemmend redden bij De Reddingsklos!

Zoals elk jaar staat het Sjors Sportief-boekje boordevol gratis proeflessen en workshops bij diverse sportclubs in Helmond. Helmondse Reddingsbrigade De Reddingsklos doet ook mee en opent de deuren voor leerlingen uit het basisonderwijs. De inschrijving is sinds afgelopen maandag officieel geopend en dat betekent dat je je kunt aanmelden voor een van de proeflessen. De Reddingsklos biedt twee soorten proeflessen aan.

Varend redden
Tijdens deze proefles leer je diverse reddingsmiddelen gebruiken, doen we een communicatieoefening en mag je natuurlijk een rondje meevaren op de boot! Er vindt één gratis proefles varend redden plaats, op zaterdag 2 oktober. Hiervoor zijn twaalf plekjes, dus schrijf je gauw in!

Volg een gratis proefles varend of zwemmend reddenF | De Reddingsklos


Zwemmend redden
Tijdens deze les maak je kennis met het zwemmen bij de reddingsbrigade. Je ziet wat je bij ons allemaal kunt doen, hoe je reddingen leert uitvoeren en welke reddingsmiddelen er zijn. Lijkt het je leuk om dit vrijblijvend te proberen? Per proefles zwemmend redden zijn acht plekken beschikbaar. Deze proeflessen vinden plaats op de volgende zaterdagmiddagen: 16 en 30 oktober, 13 en 27 november, 15 januari en 12 februari.

Inschrijven
Wil je meedoen? Ga dan naar www.sportencultuurhelmond.nl, klik op het blokje ‘Sjors Sportief & Creatief 2021/2022’ en zoek op ‘Reddingsklos’. Dan verschijnen beide activiteiten in je lijstje. Let op: bij de activiteit zwemmend redden moet je eerst op ‘bekijk datums’ klikken, waarna je op de datum van jouw keuze kunt inschrijven.

Meer informatie over De Reddingsklos vind je op www.dereddingsklos.nl. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram. Hopelijk tot gauw!


Dit nieuwsbericht is 400 keer bekeken

X
X