Voetspecialist bij Leef en Zorg

Gepubliceerd op: 23 oktober 2020 11:50

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond:  Een voetdeskundige brengt op woensdag 28 oktober een bezoek aan Leef en Zorg, Geijssendorferstraat 7. Gedurende de dag zal deze specialist mensen met voetklachten te woord staan.

Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en tekst en uitleg gegeven over de werking van de Vibrion-veer, een nieuwe Zweedse uitvoering.  De Vibrion-veer is een vervangingsmiddel van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de rationele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de Vibrion-veer een verende werking. Deze activeert de bloedsomloop. Het dagelijks elastisch verend op natuurlijke wijze lopen zonder vermoeidheid of pijnlijke voeten wordt hierdoor bevorderd. Met name in Duitsland en Amerika heeft de Vibrion-veer een grote opgang gemaakt onder mensen met voetklachten en daaruit voortvloeiende rugklachten. De veer verbetert op buigzame wijze de stand en de holling van de voet. De gevoelige voorvoet wordt extra door verende kupolen ondersteund en de voet kan weer natuurlijk afrollen.

De pijn neemt door deze behandeling af en spieren en banden worden weer krachtiger. Ook wordt door het verende effect bij iedere stap de totale voetvlakte gemasseerd wat een goede doorbloeding bevorderd.

Bijkomend voordeel van de Fussgold Vibrion-veer is het handzame formaat: de Zweedse vinding past in bijna alle modeschoenen.

Mensen met voetklachten en uiteraard ook belangstellenden kunnen zich uitvoerig laten informeren over deze Zweedse uitvinding. Het advies van de specialist is kosteloos. Wel is het zaak van tevoren een afspraak te maken. Leef en Zorg is telefonisch bereikbaar 0492-555061


Dit nieuwsbericht is 1942 keer bekeken

X
X