Vocal group Just Us presenteert: ‘An A Capella Christmas’

Gepubliceerd op: 6 december 2019 10:17

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Annawijk/Suytkade: Just Us brengt een programma met uitersten, bekend en onbekend, jazz en pop, klassiek en modern, stuk voor stuk muzikale pareltjes waarvan een aantal in de lijn van de Swingle Singers, Real Group en Pentatonix. Perfect a capella gezongen en gebracht met een vleugje humor. In de sfeervolle Christmas special ‘An A Capella Christmas’ komt al deze diversiteit in kerststijl voorbij, afgewisseld met nummers uit het reguliere repertoire.

In de sfeervolle theaterzaal van het Annatheater zult u genieten van verrassend repertoire en hoort u bekende kerstmuziek in een nieuw jasje. Na afloop gaat u vast en zeker in een heerlijke kerststemming naar huis!

Just Us bestaat al bijna 35 jaar en is een toonaangevende groep die haar stempel heeft gedrukt op de vocale lichte muziek in Nederland. Vele prijzen, nationaal en international vielen haar ten deel. Just Us heeft haar thuisbasis in Veldhoven maar de 14 zangers en zangeressen komen ook uit de regio Zuid-Oost Brabant en Limburg en staan onder muzikale leiding van Angelo Smulders.

Mis het niet! Reserveer uw kaarten via de website van het Annatheater: www.annatheater.nl.  Wij zien u graag op zondagmiddag 15 december in het Annatheater, Floreffestraat 21a, Helmond. Aanvang 15.00 uur, entree: € 12,50

Het Annatheater ligt op 1 minuut loopafstand van het NS-station Helmond.

Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond. Telefoon: 0492-475255

info@annatheater.nl ; www.annatheater.nl

Vocal group Just Us. (Bron foto; Vocal group Just Us).


Dit nieuwsbericht is 176 keer bekeken

X
X